Inkasso og kreditstyring er vitalt for virksomheden

past due

Er du og din virksomhed træt af at folk ikke betaler deres regninger til tiden? Med hjælp fra inkasso, skal dine penge nok komme hjem igen, og det har aldrig været nemmere.

Inkasso til dig og dit firma

Inkasso er ikke bare en film fra 2003, med Casper Christensen og Iben hjejle i hovedrollen. Nej Inkasso er langt bedre i virkeligheden. Med inkasso bliver der sørget for, at din penge er i gode hænder. Der er virkelig mange penge i verden. Faktisk er der så mange, at hvis man ville trykke alle penge ud på en gang, ville der ikke være nok penge fysisk i hele verden. Det er også rigtig man penge, som ikke bliver betalt til tiden, og som konsekvens af dette, har mange firmaer desværre blevet nød til at blive erklæret konkurs. Under finanskrisen der for alvor rullede ud i 2008, som følge af, at folk ikke kunne betale deres boliglån af til tiden, var der mange danskere som blev sendt til Inkasso.

For at undgå at blive sendt til Inkasso, handler det om at have en sund økonomi. Det vil sige at du skal bruge færre penge end du tjener. Du kan også vælge at bruge flere penge, men så skal du også tjene flere penge. Hvis du bruger flere penge end du tjener, så er der en risiko for at du kan blive sendt til inkasso eller RKI. En god idé for at undgå at blive sendt til inkasso, er ved at lave et budget over alle dine udgifter og indtægter. Så kan du se sort på hvidt hvor mange penge du må bruge på en måned. Du kan også putte pengene i konvolutter, så ved du præcis hvor mange penge du har til rådighed, og det mindsker dine muligheder for at ryge i inkasso.

Inkasso er ikke for sjov

En af de mest trælse ting ved at ryge til inkasso, er hvor pinligt det ser ud fra et samfundsperspektiv. Hvis jeg engang havde røget i inkasso, så ville jeg ikke have lyst til at fortælle det til familiemiddagen. Grunden til det er, at inkasso forbindes med uforsvarlighed. Når man ryger til inkasso skal man sørge for, at komme ud af inkasso igen. Dette kan man gøre ved at betale de penge man skylder, til både det offentlige og private kreditorer. Når man har gjort det er man ikke længere tilmeldt inkasso og kan derfor fortsætte sit liv ufortrødent igen. Hvis man skulle være så uheldig at ende hos inkasso, er der gode firmaer, som inddrager ens gæld professionelt og med stil. Moderne inkassovirksomheder bliver nemlig associeret med professionalisme og ikke usselhed og kriminelt foretagende, som nogle tænker at inkasso er. Man undgår lettest at komme i inkasso ved at betale sine regninger til tiden, evigt og altid og hver gang, i dag og i morgen.

Klik her og Få styr på begreberne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *